Vroegboekkorting: kom met 3 pers. voor € 245 naar HRM & het Onderwijs

Is HR klaar om te wenden?

Professionalisering van het onderwijs, strategische personeelsplanning, de docent van de toekomst, mobiliteitsvraagstukken en het verhogen van kwaliteit en innovatie van onderwijs vragen om continue wendbaarheid. Van toekomstbestendig naar toekomstlenig onderwijs. De afgelopen jaren zien we dat steeds meer scholen het onderwijs anders organiseren. Hoe kan je verder ontwikkelen tot professionele organisatie? Waar een ontwikkelingsgerichte leercultuur heerst van gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen en van onderling vertrouwen? Waarom is het aanleren van 21e-eeuwse vaardigheden zo belangrijk?
Deze veranderende onderwijsomgeving vraagt steeds meer om strategisch verankerd HR-beleid. De arbeidsmarktvraagstukken van vandaag kun je niet meer als eenling oplossen. Ook regionale samenwerking maakt het onderwijs rijker. Is HR klaar om te wenden? Bekijk hier het volledige thema.

Een congres specifiek gericht op de HR ontwikkelingen in het onderwijs
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks 200-250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van voorschools onderwijs, tot primair onderwijs van voortgezet onderwijs tot middelbaar en hoger beroepsonderwijs tot  wetenschappelijk onderwijs. Creëer draagvlak voor HRM binnen uw eigen organisatie. Nodig uw bestuur/directie of schoolleider uit.

Wij bieden u:

  • actuele HR ontwikkelingen in het onderwijs
  • inspirerende keynote lezingen
  • innovatieve kansrijke praktijkcases
  • praktijkgerichte workshoplezingen
  • verdiepingsessies die oproepen tot dialoog & verbinding
  • uitgebreide informatiemarkt met stands
  • netwerken en co-creëren met ruim 250 vakgenoten
  • vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders
  • van IKC-PO-VO-MBO-HBO-WO

Vroegboekkorting t/m 1 september
Schrijf in vóór 1 september en betaal slechts € 245,-. Bovendien kunt u gratis 2 collega’s meenemen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, lunch, koffiepauzes en programmaflyer.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN