Aanmelden

Indien je werkzaam bent in de non-profit sector betaal je slechts € 345,- (excl. BTW) per persoon. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). Elke 4e persoon neemt GRATIS deel, nodig dus ook jouw directie/bestuur of schoolleider uit!

Ben je niet werkzaam in de non-profit sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- excl. BTW per persoon. Je komt niet in aanmerking voor kortingen.

Er geldt een doorganggarantie: we gaan voor fysiek ontmoeten, maar als het door overmacht niet kan, ligt er al een back-up plan klaar. Lees hier meer over de doorganggarantie.

Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Wij verzoeken je om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen. Wil je meer personen van jouw organisatie inschrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.

NB: Je ontvangt direct na de inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN