Participanten

De volgende participanten maken HRM & het Onderwijs 2022 mede mogelijk. Heeft jouw organisatie ook interesse om te participeren? Wij bespreken de mogelijkheden graag. Neem contact op met Bente van de Put via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

IJK - www.ijk.nl
IJK helpt organiaties in de publieke sector bij de (HR-)bedrijfsvoering. Door de inzet van slimme software én onze specialisten ondersteunen we bij het realiseren van een efficiënte administratie, het optimaliseren van processen, het verbeteren van prestaties en het creëren van de juiste management- en stuurinformatie. IJK is onderdeel van Driessen Groep en partner van AFAS.

Partners

Appical - www.appical.net
Niets zo spannend als een eerste werkdag.. Wie zijn mijn collega’s? Welke regels gelden hier? Welke systemen gebruiken we? En waar is het toilet? Het laten landen van de nieuwe collega’s heeft bewezen invloed op de kans van slagen. Appical helpt uw organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen. Bezoek gedurende de dag de stand van Appical voor een uitgebreide demo van het onboarding platform.

E-WISE - www.e-wise.nl/
Met ons ruime aanbod van 300+ online cursussen voor professionals in het PO, VO en MBO, valt er altijd wel iets te kiezen dat aansluit bij de eigen leerbehoeftes. In samenwerking met de beste docenten worden actuele onderwerpen besproken die aansluiten op de praktijk. Zo kan kennis die vandaag wordt opgedaan, morgen meteen in de klas worden toegepast! Met een abonnement krijg je onbeperkt toegang tot ons cursusaanbod.

Onderwijs Academie - www.onderwijsacademie.nl
Onderwijs Academie helpt onderwijsorganisaties bij professionalisering en kennisdeling door huisacademies en leerplatformen specifiek voor het onderwijs te ontwikkelen.

“Uit het onderwijs, voor het onderwijs”

SkillsTown - www.skillstown.com
SkillsTown is dé online opleider voor professionals. Via on demand learning stelt SkillsTown bedrijven, organisaties en hun medewerkers in staat om mee te bewegen met de continu veranderende wereld om hen heen. In de vorm van honderden online trainingen die in verschillende leervormen worden aangeboden, speelt SkillsTown in op nieuwe én eigen manieren van leren in elke levensfase van organisatie en medewerker. Om zo kennis en skills te vergroten, verandervermogen te stimuleren en bij te dragen aan aantrekkelijk werkgeverschap.

Sponsoren

Exposanten

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN