Gratis live webinar

Primeur! Creëer een aantrekkelijke werkomgeving in het onderwijs.

Wil je meer weten over hoe je een aantrekkelijke werkomgeving kan creëren in het primair onderwijs en het werkgeluk van leerkrachten kan vergoten? Helaas is het niet meer mogelijk het webinar live te volgen, maar het is wel terug te kijken. Laat hier jouw gegevens achter om de terugkijklink te ontvangen.

Tijdens dit webinar nemen Devorah van de Berg (Arbeidsmarktplatform PO) en Paul Baan (Klassewerkplek) jou mee in de belangrijkste uitkomsten van een verkenning naar een aantrekkelijke werkomgeving van het Arbeidsmarktplatform PO en bieden zij praktijkvoorbeelden van het Klassewerkplek-onderzoek:

  • Wat zijn belangrijke aspecten voor een aantrekkelijke werkomgeving?
  • Hoe spelen scholen in het Klassewerkplek-onderzoek in op de behoeften van leerkrachten, zodat zij een hoge mate van werkgeluk ervaren?

Het webinar biedt schoolleiders, bestuurders en HR-medewerkers praktische handvatten voor het creëren van een aantrekkelijke werkomgeving om zo personeel te behouden.

Het webinar wordt verrijkt met videofragmenten van schoolleiders die uitleggen waarom ze gelukkige leerkrachten hebben die een hoge onderwijskwaliteit kunnen bieden. En waarom ze dus géén vacatures hebben.

Let op! Meteen na afloop van dit webinar, vanaf 13.30 uur, zullen de KLASSEWERKPLEKKEN VAN 2021 LIVE BEKENDGEMAAKT worden. Wil je weten op welke scholen het werkgeluk onder leerkrachten in Nederland het grootst is, meld je hieronder dan vooral snel aan!

Tevens kun je als kijker vragen insturen, doe je met ons mee?

Tip: Wil je meer weten over Klassewerkplek? Paul Baan is tevens spreker op het congres HRM & het Onderwijs op 23 november 2021 https://www.hrmenhetonderwijs.nl/klassewerkplek/

 

Devorah van den Berg, Onderzoeksadviseur, Arbeidsmarktplatform PO

Paul Baan, Oprichter, Klassewerkplek

 

Momenteel zijn de inschrijvingen voor het live webinar gesloten. Het webinar wordt achteraf ook beschikbaar gesteld, laat uw gegevens hier achter en we sturen de terugkijklink toe.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN