Is jouw school een klassewerkplek?

Lerarentekort? Dat lossen we samen op!
Scholen in Nederland werken keihard aan het oplossen van het lerarentekort. Tegelijkertijd kent de sector een hoge uitstroom, en hapert de instroom door berichten over werkdruk en lage beloning. Het is tijd om meer aandacht te geven aan positief werkgeverschap in het primair onderwijs.

Laat met jouw school zien hoe mooi het onderwijs is!
Klassewerkplek zoekt basisscholen die uitblinken in hun bijdrage aan het werkgeluk van leerkrachten. Die scholen geven we een voorbeeldfunctie. Met de resultaten van Klassewerkplek kunnen álle scholen zien waar en hoe ze kunnen leren van deze voorbeeldscholen. En wie weet is jouw school wel één van die voorbeeldscholen?

Wil je meedoen aan het onderzoek?
De registratie voor het Klassewerkplek-onderzoek van 2021 is weer geopend. Dit onderzoek naar werkgeluk en duurzame inzetbaarheid in het primair onderwijs heeft tot doel het behoud van leerkrachten te versterken. Scholen die hoog scoren op werkgeluk hebben géén vacatures en hoge opbrengsten! Klassewerkplek zet die scholen vervolgens in het zonnetje. Meer weten? www.klassewerkplek.nl, ook voor registratie.

Ben je benieuwd naar een aantal Klassewerkplekken? Bekijk hier een aantal profielen:

Ook tijdens het congres HRM & het Onderwijs komt Klassewerkplek terug. Paul Baan, de oprichter van Klassewerkplek is onderdeel van het discussiepanel over digitalisering, teamdifferentiatie en onderwijskwaliteit. Daarnaast komen er een aantal Klassewerkplekken aan het woord tijdens sessie D2: “Klassewerkplek: Goed werkgeverschap en werkgeluk op scholen”. Bekijk het volledige programma hier.

De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting (full fee) registreren en betaalt slechts € 172,50,-.

Schrijf je in vóór 1 april en profiteer van €100,- early bird korting! Je betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit).

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN