Call for papers HRM & het Onderwijs 2018 geopend

Call for papers – innovatieve HR praktijkcases
De 10e editie van HRM & het Onderwijs vindt plaats op dinsdag 27 november a.s. in congrescentrum het Spant te Bussum. Wij zijn net als elk jaar op zoek naar innovatieve, aansprekende HR praktijkcases, die toepasbaar zijn op deonderwijssector. Heeft u ervaringen buiten het onderwijs, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Laat ons dan weten dat u een inhoudelijke bijdrage kunt leveren. Bekijk de voorwaarden en vul het formulier  volledig in vóór 1 september a.s.

10 jaar HRM & het Onderwijs.
De (onderwijs)transitie en (HR)kanteling praktisch in beeld.
Met een frisse blik naar de toekomst en wat dit betekent voor u!
De afgelopen 10 jaar zijn er volop veranderingen in het onderwijs doorgevoerd, waarbij niet langer meer het systeem maar de leerling in het middelpunt van zijn of haar leerproces staat. Tijdens de 10e editie van HRM & het Onderwijs blikken we terug op de afgelopen 10 jaar, kijken we vooruit en staan we stil bij de huidige transformatie en brengen we de HR kanteling praktisch in beeld. We gaan in gesprek en in verbinding over:

  • Het bouwen aan een open cultuur waarin mensen graag willen samenwerken
  • Het ontwikkelen van een helder toekomstbeeld
  • Het bieden van maatwerk in de arbeidsrelatie en ontwikkelmogelijkheden
  • Leiderschap gericht op een duurzame onderwijskundige ontwikkeling.
  • Het creëren van een continue dialoog en verbinding tussen de visie van de school, ontwikkeling van onderwijs en de professionele ontwikkeling van personeel.
  • Het continu wendbaar pro-organiseren kunnen toepassen binnen de school als een professionele leergemeenschap. Met HR als drijvende kracht in deze organisatie- en cultuurverandering.

Dat vraagt visie, durf, kracht, lef, moed, loslaten en vastpakken, (professionele) ruimte, tijd en een budget van leidinggevenden en medewerkers. HR is de drijvende kracht achter deze organisatie- en cultuurverandering, waarbij we nieuwe manieren van Leren en Onderwijs, visies, inzichten en aanpakken delen en samenwerken centraal staat. Met een blik naar buiten, over de eigen organisatiegrenzen heen

HRM & het Onderwijs is al 10 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van primair onderwijs tot voortgezet onderwijs en van beroepsonderwijs tot hoger beroepsonderwijs, wetenschappelijk onderwijs en de aansluiting van voorschools onderwijs.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN