Vroegboekkorting tot 1 september

Transformatie van HR in het Onderwijs. Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?
De huidige crisis en transformatie van het onderwijs brengt vele onzekerheden met zich mee en vragen om een wendbare, aantrekkelijke arbeidsorganisatie. Juist nu in de crisistijd zien we verbinding en kansen rond de inzet van digitalisering, de flexibele inzet van personeel, de ontschotting tussen afdelingen en scholen en het ontstaan van nieuwe (regionale) samenwerkingsvormen. Hoe blijven we in beweging waarbij we kwaliteit van het onderwijs borgen? Hoe krijg je meer zicht en grip op de complexe arbeidsmarkt en organisatievraagstukken voor nu en in de toekomst?

Een congres specifiek gericht op de HR ontwikkelingen in het onderwijs
HRM & het Onderwijs is al 12 jaar, met jaarlijks 200-250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van voorschools onderwijs, tot primair onderwijs van voortgezet onderwijs tot middelbaar en hoger beroepsonderwijs tot  wetenschappelijk onderwijs. Creëer draagvlak voor HRM binnen uw eigen organisatie. Nodig uw bestuur/directie of schoolleider uit.

Wij bieden u:

  • actuele HR ontwikkelingen in het onderwijs
  • inspirerende keynote lezingen
  • innovatieve kansrijke praktijkcases
  • praktijkgerichte workshoplezingen
  • verdiepingsessies die oproepen tot dialoog & verbinding
  • uitgebreide informatiemarkt met stands
  • netwerken en co-creëren met ruim 250 vakgenoten
  • vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders
  • van IKC-PO-VO-MBO-HBO-WO

Vroegboekkorting tot 1 september
De 12e editie van het jaarcongres HRM & het Onderwijs vindt plaats op dinsdag 23 november 2021 bij congrescentrum Spant! in Bussum. De deelnameprijs bedraagt € 345,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kan zich met 50% korting  registreren en betaalt slechts € 172,50,-. Registreer voor 1 september en profiteer van de early bird korting: betaal slechts € 245,- excl. BTW. Registeren kan via deze pagina.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN