Thema 2023

Duurzaam werkgeverschap in het onderwijs: HRM als de (ver)bindende factor
De uitdagingen voor het onderwijs, zeker wat betreft HRM zijn legio. Of het nu het binden, boeien en behouden van de juiste professionals betreft in een uitdagende arbeidsmarkt betreft of het innoveren van de processen. Dit komt ook terug in de wettelijke eisen aan strategisch personeelsbeleid (per 1 augustus 2024) net als aandacht voor duurzaam werken in het onderwijs.
Dit vraagt om een strategische positionering van HR binnen het onderwijs. Een rol die HR moet pakken om te verbindende factor te worden. HRM als de verbindende factor tussen bestuur, management en professional maar ook tussen organisaties. Met natuurlijk de juiste inzet van nieuwe technologieën zodat er meer ruimte komt voor de professionaliteit van de onderwijsprofessionals.

Tijdens deze 13e editie van HRM in het Onderwijs kijken we naar staan deze uitdagingen centraal. Vanuit regelgeving, theorie maar vooral de praktijk. Waar kunt u nu al mee starten? En, waar kunt u nu al mee stoppen?

Kortom, wat zijn de belangrijkste stappen om de strategische rol te nemen en uw instelling de werkgever van de toekomst te maken?

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN