Spelend leren, lerend spelen

Na enkele jaren proefdraaien is er vanuit Opvang en Onderwijs een nieuw strategisch beleid gevormd, waarbij de maatschappij in onze visie centraal staat. Hieruit zijn de strategische doelen geformuleerd die invloed hebben op het HR-beleid, zoals: de rol van de medewerkers verandert van sturend naar coachend, eigenaarschap van de medewerker, verdere samenwerking en wederzijdse afhankelijkheid van opvang en onderwijs.

Onze HR-uitdagingen en -kansen liggen in een integraal HR-beleid, waarbij we te maken hebben met cultuurverandering, verschillende CAO’s, communicatielijnen, meerdere doelgroepen, voorkomen van personeelstekort door uitwisselbaarheid van functies en verbreden van loopbaanpaden; kortom opvang & onderwijs. We delen onze visie, drempels die genomen moesten worden, de samenwerking tussen opvang en onderwijs personeel en gaan d.m.v. stellingen graag met u in gesprek!

Sprekers

  • Annelies Olsthoorn, Beleidsmedewerker Personeel & Organisatie, Wijzer in Opvang en Onderwijs
  • Fenny de Blois, Medewerker Communicatie, Wijzer in Opvang en Onderwijs

Grootste Jaarcongres voor HR professionals werkzaam in het Onderwijs
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC – PO – VO – MBO –HBO –WO.

Ben jij er ook bij dit jaar? Meld nu aan. Kom met 3 personen voor slechts € 345,-

OVERZICHT NIEUWS