Modern HRM & Werkgeverschap. Zet mensen niet alleen in, maar ook aan!

Organisaties die onderwijs mogelijk maken, staan voor vele uitdagingen en fundamentele vragen. Eén daarvan is hoe een organisatie gezond kan functioneren. In deze keynote krijgt u daarvoor handvatten aangereikt. U leert hoe u uw organisatie kunt laten bruisen van de energie. U krijgt inzicht in verschuivende manieren van denken over werk, het nieuwe arbeidsethos, en de gevolgen van trends zoals 5*- werkgeverschap en relationeel leiderschap. Tevens krijgt u moderne HR-taal aangereikt waarmee u de organisatie energie kunt inblazen. En wist u dat een gezonde organisatie functioneert zoals een energiecentrale? En wist u dat moderne organisaties steeds minder onderscheidend zijn in de techniek van HRM en de ethiek van HRM centraal stellen? Tijdens deze keynote van Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis, krijgt u de mogelijkheid om uw kennis en inzichten te verrijken met deze en andere nieuwe inzichten. Tevens wordt u uitgedaagd om na te denken wat deze ontwikkelingen betekenen voor uzelf en uw collega’s in onderwijsorganisaties.

Biografie
Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit. Lidewey is hoogleraar Strategisch Talent Management en Organisatorisch Leiderschap binnen het Nyenrode Center for Strategy, Organization, and Leadership en is kerndocent in de vlaggenschepen van Nyenrode, Executive Education Programs en de MBA’s. Tevens werkt zij zowel in het Nederlands als het Engels als spreker in binnen- en buitenland en is zij toezichthouder in de driehoek van het onderwijs, de overheid, en het bedrijfsleven. Zij studeerde Economie aan de Universiteit van Amsterdam, promoveerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en werkte aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en de London Business School. Lidewey is als visiting professor verbonden aan o.a. Stellenbosch Business School en de Universiteit van Johannesburg.

Het jaarcongres HRM & het Onderwijs vindt plaats op dinsdag 21 november in Spant! te Bussum. Schrijf je in voor 1 september 2023 en ontvang €100,- early bird korting en betaal €295,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde non-profit organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts €147,50,-. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN