Meer dan integraal! - Beroepsbeeld van de IKC-medewerker

In veel IKC’s staat de I niet alleen Integratie, maar ook voor Inclusie én Interprofessionele samenwerking (3 I’s). Werken aan de 3 I’s vraagt om een variëteit aan rollen, taken en functies. PACT voor Kindcentra heeft een breed beroepsbeeld ontwikkeld voor de IKC-medewerker dat kan worden gebruikt als loopbaaninstrument, instrument voor Strategisch HRM en ontwikkelinstrument voor de opleidingen.

In deze interactieve sessie gaan we in gesprek over dit beroepsbeeld. Hoe kan het worden gebruikt in de dagelijkse praktijk? Welke handvatten biedt het leidinggevenden én medewerkers? Hoe kan het worden gebruikt in het Strategisch HRM-beleid? Hoe kan het worden benut bij ontwikkeling van passend opleidings- en professionalseringsaanbod? De Familiegroep op Het Talent is hier een mooi voorbeeld van.

Wat neemt de deelnemer mee naar huis van deze sessie?
Deze sessie biedt deelnemers een (eerste) kennismaking met het beroepsbeeld van de IKC-medewerker.  Deelnemers krijgen inzicht in een nieuw perspectief op loopbaanbeleid, strategisch HRM-beleid en het belang van passende opleiding en (na)scholing voor de beroepspraktijk. Deelnemers kunnen vanuit hun eigen rol/ functie reflecteren op het beroepsbeeld, ook als zij (nog) niet werkzaam zijn in een IKC.

Sessie D3 “Meer dan integraal! – Beroepsbeeld van de IKC-medewerker” vindt plaats van 15.35 tot 16.15 uur.

De sprekers

  • Elleke Muller, Mentor en Unitregisseur, vernieuwingsschool Het Talent
  • Janny Reitsma, Programmaleider, Pact voor Kindcentra
  • Hans Schwartz, Senior Adviseur, CAOP

Grootste Jaarcongres voor HR professionals werkzaam in het Onderwijs
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC – PO – VO – MBO –HBO –WO.

Ben jij er ook bij dit jaar? Meld nu aan. Kom met 3 personen voor slechts € 345,-

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN