Maak je comeback! Veerkrachtig en vitaal onderwijs creëer je zelf!

Van zelfsturing naar teamsturen of van competenties naar vakmanschap.
Maak medewerkers mentaal fit en veerkrachtiger en laat ze excelleren! Hoe kan je als onderwijsorganisatie beter bestand zijn tegen nieuwe, toekomstige uitdagingen? Hoe kunnen we het onderwijs toekomstlening maken? Van zelfsturing naar teamsturen en van competenties naar vakmanschap. Hans van Breukelen is van huis uit onderwijzer, maar is vooral bekend door zijn negentienjarige voetbalcarrière. Na zijn vertrek bij de KNVB heeft Hans de comebackmethode doorlopen en zo de veerkacht ontwikkeld om met passie en vitaliteit terug aan de slag te gaan. Maak je Comeback gaat uit van:

  • Doorzetten, focussen, opgaan in het leren en doortastend zijn;
  • Te beschikken over de juiste bronnen en leerstrategieën om tot leren te komen;
  • Het leren strategisch in te richten;
  • Door bewust zijn van sterke en zwakke kanten;
  • Het leren te plannen, monitoren en evalueren;
  • Te leren door, van en met anderen.

Kortom: een inspirerende en prikkelende aftrap, waarbij Hans en Benno je uitdagen om over de grenzen van de eigen organisatie heen te kijken, om anders te organiseren, leren en innoveren om onderwijskwaliteit te blijven leveren. Is HR klaar om te wenden?!

Over de sprekers

Hans van Breukelen, ex-voetbalinternational en RVC bij PSV. Onderwijskundige van huis uit. Ervaringsdeskundige als het gaat om topsport, talentontwikkeling, doorzettingsvermogen en besturen.
Benno Diederiks, Coach en ontwikkelaar van de comeback-methode

Samen schreven zij het boek ‘Maak je comeback’. Elke deelnemende organisatie ontvangt GRATIS het boek.

Overhet boek ‘Maak je Comeback’
Je comeback maken biedt je de kans om al je talenten in te zetten en zichtbaar te maken. Het biedt je de kans om uit de as te herrijzen en jezelf opnieuw uit te vinden. Duurzaam, toekomstbestendig, niet alleen om die specifieke tegenslag te boven te komen. Oftewel: na je comeback ben je beter bestand tegen nieuwe, toekomstige uitdagingen in het leven.
De comebackmethode zorgt ervoor dat je weer nieuwsgierig en open in het leven komt te staan. Je zult weer bereid zijn risico’s te nemen, krijgt weer goede zin en zult voelen dat je er werkelijk toe doet. Succes komt weer binnen handbereik en de relatie met jezelf en je omgeving wordt weer waardevol.

Grootste Jaarcongres voor HR professionals werkzaam in het Onderwijs
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC – PO – VO – MBO –HBO –WO.

Ben jij er ook bij dit jaar? Meld nu aan. Kom met 3 personen voor slechts € 345,-

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN