Leren voor morgen. In dialoog over de uitdagingen voor het onderwijs.

De arbeidsmarkt verandert ingrijpend. Maar niemand weet nog precies hoe. Digitalisering, kunstmatige intelligentie en robotisering zijn invloedrijke ontwikkelingen. Een cruciale rol is weggelegd voor het onderwijs om jongeren voor te bereiden op hun baan en hun plaats en bijdrage aan deze complexe samenleving. Het vraagt van iedereen een permanente ontwikkeling. Een leven lang ontwikkelen wordt net zo noodzakelijk als ademhalen volgens Mariette Hamer van de SER. De basis voor een levenlang ontwikkelhouding wordt gelegd in het (funderend) onderwijs. Dat vraagt ondernemende scholen, schoolleiders en leraren en onderwijsmedewerkers met een focus op het zo goed mogelijk laten leren van leerlingen. Zelfkennis, kritisch denken, samenwerken en creativiteit worden veelgevraagde vaardigheden. En het vraagt ondersteunend HR-beleid zodat de school deze prachtige uitdaging ook daadwerkelijk kan realiseren. Alle hens aan dek dus!

Let op: deze interactieve sessie loopt van 11.20 – 12.35 uur en er is plek voor maximaal 20 deelnemers

Over Myriam Lieskamp
Myriam is eigenaar Onderwijs Advies, voormalig lid SER commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt CNV Onderwijs, Bestuurslid Stichting SGRv&fonds Kansrijk, Senior beleidsmedewerker Strategisch Beleid Stichting Primair Onderwijs Peelraam en Auteur van o.a. ‘Leren voor Morgen’, ‘Nieuwkomers op School’ en ‘De Professionele Leergemeenschap’

Grootste Jaarcongres voor HR professionals werkzaam in het Onderwijs
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC – PO – VO – MBO –HBO –WO.

Ben jij er ook bij dit jaar? Meld nu aan. Kom met 3 personen voor slechts € 345,-

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN