Is jouw bestuur voorbereid op de toekomst

HR als strategische verbinder, een praktijkcase
Voor HR ligt er een belangrijke rol om de verbindende factor te worden tussen bestuur, management en professional. Er liggen veel vraagstukken in een uitdagende arbeidsmarkt, zoals het aantrekken en behouden van jonge leraren en het binden en duurzaam inzetbaar houden van meer ervaren professionals. Ook strategisch HR-beleid, de samenwerking binnen Onderwijsregio’s en het anders organiseren van onderwijs met behoud van kwaliteit staan hoog op de HR-agenda. Dit vraagt om een strategische positionering van HR binnen het onderwijs.

Maar hoe pak je deze rol op als HR? Welke competenties zijn daarbij belangrijk? En wat zijn de belangrijkste stappen om je strategische rol goed neer te zetten en jouw onderwijsinstelling de werkgever van de toekomst te maken?

In deze interactieve workshop van 40 minuten samen met Karin Schraven en Arianne Roos, licht een (senior) HR-professional toe, aan de hand van een pragmatisch model, hoe hij/zij deze transitie in de praktijk heeft ingezet in zijn/haar bestuur. De do’s en don’ts komen daarbij uitgebreid aan bod en er is voldoende ruimte voor de inbreng van eigenervaringen. Deelnemers kunnen met deze inzichten direct aan de slag in de eigen organisatie.

Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde non-profit organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts €197,50,-. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN