Het succesvol organiseren van een huisacademie: hoe doe je dat?

Steeds vaker werken onderwijsinstellingen met een eigen huisacademie, het instrument voor professionalisering van de school. Het verbetert de leercultuur van binnen en laat zien dat zelf ontwikkelen uitdagend is en noodzakelijk. Een eigen huisacademie faciliteert groei en ontwikkeling van medewerkers, de lerende organisatie. Met leeraanbod voor de hele organisatie en met aanbod op maat, waarmee medewerkers zich kunnen en soms ook gewoon moeten ontwikkelen. Wanneer is een huisacademie nu succesvol? En hoe organiseer je dat vanuit de afdeling HR?

Aan de hand van aansprekende voorbeelden delen Ilse Bakx (Zadkine), Thijmen Groenewegen (STC Group) en Mark Nijenmanting (Onderwijs Academie) hun ervaringen en gaan zij in gesprek met deelnemers over vragen waar in de dagelijkse praktijk mee geworsteld wordt.

Ilse Bakx, HR Innovatie Manager, Zadkine
Thijmen Groenewegen, Projectmanager ICT, STC Group
Mark Nijenmanting, Directeur, Onderwijs Academie

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 22 november 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN