Het belang van medewerkersfeedback voor een organisatie in tijden van transformatie

Sinds COVID-19, is net zoals andere organisaties, ook het onderwijs in beweging gezet. De wens is om deze beweging voort te zetten en niet terug te vallen in oude patronen. Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op en dit vraagt wendbaarheid van organisaties, teams en individuen. Wat is er nodig om continu wendbaar te blijven als onderwijsorganisatie, team en individu? Wat geven de medewerkers ons voor informatie? Wij laten je zien wat medewerkersfeedback kan betekenen voor een organisatie in tijden van transformatie.

Maartje Rodenhuis, Consultant, Effectory
Felicity Pope, Consultant, Effectory

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 22 november 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN