Effectief multimediaal nascholen met het Netflix-model van E-WISE - Praktijkcase SSOE

Hoe leren we eigenlijk effectief? En hoe kan je als HRM afdeling met online nascholing de onderwijsprofessional praktisch ondersteunen? Samen met experts uit het onderwijsveld ontwikkelt E-WISE online cursussen op basis van wetenschappelijk onderzoek én praktijkervaring. Inmiddels zijn al 1240 scholen aan de slag, waaronder de scholen van Stichting SSOE.

In deze sessie vertellen Nilufer Akpinar en David Jordens van E-WISE hoe online nascholing een sterke basis vormt voor de persoonlijke ontwikkeling en teambrede professionalisering van de scholen en professionals van Stichting SSOE.

Nilufer Akpinar, Directeur Onderwijs, E-WISE
David Jordens, Adviseur Educatie & Nascholing, E-WISE

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 22 november 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN