Een leven lang ontwikkelen met de docent aan het roer

Hoe zorg je met goede professionals voor toekomstbestendig onderwijs? Met de huidige schaarste aan personeel en de innovatie van het onderwijs is het belangrijk dat leerkrachten zich blijven ontwikkelen.

In deze sessie laat solution consultant Lidia Baars zien hoe de talent management software van Visma | Raet hen helpt bij professionalisering. Wil je jouw medewerkers ook regie geven over hun eigen ontwikkeling en ben je benieuwd hoe je leerkrachten met slimme tools ondersteunt, schrijf je dan in voor deze sessie.

Lidia Baars, Solution consultant, Visma | Raet

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 22 november 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN