Direct aan de slag met goed schoolleiderschap in het vo!

Wil jij stilstaan bij de vraag ‘Hoe stuur ik in mijn organisatie aan op kwaliteit en ontwikkeling van de schoolleiders?’ Doe dan mee aan deze interactieve sessie! In deze workshop presenteren we middelen om de professionele ontwikkeling van schoolleiders in het vo te stimuleren.

Begin dit jaar lanceerde SRVO de nieuwe beroepsstandaard voor schoolleiders in het vo. SRVO heeft al verschillende toepassingsmogelijkheden bij de beroepsstandaard ontwikkeld, zoals een kaartenset en een evaluatieformulier dat gebruikt kan worden bij functioneringsgesprekken. Tijdens de sessie laten we deze op een interactieve en praktische manier zien!

Nadat we de kaartenset en het evaluatieformulier live gebruikt hebben, horen we graag jullie ervaringen, vragen en opmerkingen om ons aanbod nog beter te laten aansluiten.

Tip: deze sessie is vooral geschikt voor HRM-ers die werkzaam zijn in het vo.

 

Deze praktijkcase wordt aangeboden door SRVO en vindt plaats van 11.35 – 12.35 uur, tijdens het jaarcongres HRM & het Onderwijs op dinsdag 23 november a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

Transformatie van HR in het Onderwijs: Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?
HRM & het Onderwijs is al 12 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 23 november 2021! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN