Direct aan de slag met goed schoolleiderschap in het vo!

Wil jij stilstaan bij de vraag ‘Hoe stuur ik in mijn organisatie aan op kwaliteit en ontwikkeling van de schoolleiders?’ Doe dan mee aan deze interactieve sessie!

In deze workshop presenteren we middelen om de professionele ontwikkeling van schoolleiders in het vo te stimuleren. In 2021 lanceerde SRVO de vernieuwde beroepsstandaard voor schoolleiders in het vo. SRVO heeft al verschillende toepassingsmogelijkheden bij de beroepsstandaard ontwikkeld, zoals een kaartenset en een handreiking voor inbedding van de beroepsstandaard in de gesprekscyclus.

Tijdens de sessie laten we verschillende voorbeelden van toepassing van de beroepsstandaard zien en gaan we ook gezamenlijk aan de slag! We horen graag jullie ervaringen, verdere behoefte en ideeën om ons aanbod nog beter te laten aansluiten.

Let op: deze sessie loopt door tot 12.35.

Noortje Schadenberg, Directeur, Schoolleidersregister VO (SRVO)

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 22 november 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS