De ouderwetse toekomst van Technologie & Onderwijs

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons leven. Of je er nu voor of tegen bent, technologie maakt onlosmakelijk onderdeel uit van de maatschappij waarin we leven. Dat roept nieuwe, ouderwetse vragen op, ook in het onderwijs. Welke vaardigheden hebben we nodig om in de toekomst nog mee te kunnen? Welke rol speelt technologie hierin? En welke plek hebben wij als mens in de toekomstige technologische wereld?

In deze interactieve sessie neemt Danny van Heesch je mee in de impact van technologie op het leren van het verleden, het heden en de toekomst, zodat je je nu al kan voorbereiden op de toekomst.

Danny van Heesch, Directeur, SkillsTown

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 22 november 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN