Call For Papers HRM & het Onderwijs 2023 geopend

Duurzaam werkgeverschap in het onderwijs: HRM als de (ver)bindende factor

De uitdagingen voor het onderwijs, zeker wat betreft HRM zijn legio. Of het nu het binden, boeien en behouden van de juiste professionals betreft in een uitdagende arbeidsmarkt betreft of het innoveren van de processen. Dit komt ook terug in de wettelijke eisen aan strategisch personeelsbeleid (per 1 augustus 2024) net als aandacht voor duurzaam werken in het onderwijs.

Dit vraagt om een strategische positionering van HR binnen het onderwijs. Een rol die HR moet pakken om te verbindende factor te worden. HRM als de verbindende factor tussen bestuur, management en professional maar ook tussen organisaties. Met natuurlijk de juiste inzet van nieuwe technologieën zodat er meer ruimte komt voor de professionaliteit van de onderwijsprofessionals.

Tijdens deze 13e editie van HRM in het Onderwijs kijken we naar staan deze uitdagingen centraal. Vanuit regelgeving, theorie maar vooral de praktijk. Waar kunt u nu al mee starten? En, waar kunt u nu al mee stoppen?

Kortom, wat zijn de belangrijkste stappen om de strategische rol te nemen en uw instelling de werkgever van de toekomst te maken?

We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de onderwijssector. Heb je suggesties voor een interessante actuele praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de onderwijssector, maar zie je raakvlakken binnen het themaBekijk de voorwaarden en dien vóór 1 september een suggestie in.

Interesse om het congres als deelnemer te bezoeken? Meld je aan voor 1 september en ontvang €100,- vroegboekkorting!

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN