“Building a sense of belonging”

Hoe kunnen we de condities creëren in een organisatie, zodat je voelt dat je welkom bent en erbij hoort? De wens om ergens bij te horen en ons aan anderen te verbinden is een van onze basisbehoeften. We willen en mogen deel uitmaken van iets groters dan onszelf. Waar staat jouw organisatie voor, waar willen jullie naartoe en in hoeverre wordt deze gezamenlijke ambitie gedeeld? Zijn de voorwaarden aanwezig om van hieruit te werken? Erbij horen is het fundament onder duurzame, open en warme relaties. Dit wordt ook wel het meest kostbare kapitaal binnen een organisatie genoemd. De taal die we spreken is hierbij van wezenlijk belang. In hoeverre zorgt jouw taal ervoor dat de ander voelt dat deze plek hem of haar toekomt en dat je samen werkt aan die gezamenlijke ambitie? Hoe zorg je voor daadwerkelijke verbinding en commitment? Tijdens de introductie op deze dag over duurzaam werkgeverschap neemt Elske Brouwer-Schudde je hierin mee.

Biografie
De afgelopen 20 jaar heeft Elske alle facetten van het primair en hoger beroepsonderwijs mogen doorlopen. Elske mocht werken als juf, intern begeleider, directeur en haar taak als gedragsdeskundige uitvoeren. Afgelopen jaren mocht Elske werken aan de Pabo als opleider en docent onderwijskunde & pedagogiek en sinds 2 jaar ook als onderzoeker en procesbegeleider. Elske heeft gedurende haar gehele loopbaan bijna altijd de combinatie gemaakt met het werken in een andere onderwijsinstelling, omdat ze geniet van ontwikkelen, leren en houd van een beetje uitdaging.

Het jaarcongres HRM & het Onderwijs vindt plaats op dinsdag 21 november in Spant! te Bussum. Schrijf je in voor 1 september 2023 en ontvang €100,- early bird korting en betaal €295,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde non-profit organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts €147,50,-. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN