Aantrekkelijk werkgeverschap in het onderwijs: de magie van verbinding en vertrouwen

Dat het bieden van een aantrekkelijke werkomgeving een positieve bijdrage levert aan een grote diversiteit aan HR-vraagstukken is niet onbekend. Maar welke positieve impact kan werkgeluk nu écht maken? Marloes van Grevengoed, beleidsmedewerker Mens & Organisatie, neemt je mee in haar visie op – en ervaring met – aantrekkelijk werkgeverschap in het onderwijs en deelt haar passie en inzichten over werkgeluk. Met voorbeelden uit de praktijk hoe werken vanuit de bedoeling bijdraagt aan een duurzame samenwerking. Hoe kun je vanuit jouw HR-rol de verbindende factor zijn in je eigen organisatie en ook in de samenwerking met externe partijen? En hoe stuur je in co-creatie met schoolleiders op het binden, boeien en behouden van de juiste onderwijsprofessionals in een uitdagende arbeidsmarkt? Een verhaal over lef, de menselijke maat en het belang van goede verhalen delen.

Biografie
Als bevlogen Beleidsmedewerker Mens & Organisatie in het onderwijs, is Marloes gepassioneerd door werkgeluk in relatie tot duurzame inzetbaarheid. Met een scherp oog voor de verbinding tussen HR en schoolleiders, draagt zij graag bij aan meer positieve geluiden over werken in het onderwijs.

Het jaarcongres HRM & het Onderwijs vindt plaats op dinsdag 21 november in Spant! te Bussum. Schrijf je in en betaal €395,- excl. BTW per persoon! De tweede én derde persoon van dezelfde non-profit organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts €197,50,-. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN