10 jaar HRM & het Onderwijs praktisch in beeld

De onderwijstransitie en HRkanteling praktisch in beeld. Met een frisse blik naar de toekomst en wat dit betekent voor u!

De afgelopen 10 jaar zijn er volop veranderingen in het onderwijs doorgevoerd, waarbij niet langer meer het systeem maar de leerling in het middelpunt van zijn of haar leerproces staat. Tijdens de 10e editie van HRM & het Onderwijs blikken we terug op de afgelopen 10 jaar, kijken we vooruit en staan we stil bij de huidige transformatie en brengen we de HR kanteling praktisch in beeld. Op dinsdag 27 november gaan we in gesprek en in verbinding over:

 • Het bouwen aan een open cultuur waarin mensen graag willen samenwerken
 • Het ontwikkelen van een helder toekomstbeeld
 • Het bieden van maatwerk in de arbeidsrelatie en ontwikkelmogelijkheden
 • Leiderschap gericht op een duurzame onderwijskundige ontwikkeling
 • Het creëren van een continue dialoog en verbinding tussen de visie van de school, ontwikkeling van onderwijs en de professionele ontwikkeling van personeel
 • Het continu wendbaar pro-organiseren kunnen toepassen binnen de school als een professionele leergemeenschap.

Dat vraagt visie, durf, kracht, lef, moed, loslaten en vastpakken, (professionele) ruimte, tijd en een budget van leidinggevenden en medewerkers. HR is de drijvende kracht achter deze organisatie- en cultuurverandering, waarbij we nieuwe manieren van Leren en Onderwijs, visies, inzichten en aanpakken delen en samenwerken centraal staat. Met een blik naar buiten, over de eigen organisatiegrenzen heen. Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken aan onderwijskwaliteit en geeft u sturing aan de toekomst?
 
Met internationale keynotes

 • Allard Droste, Professioneel dromer, Ondernemer en Bestseller Auteur ‘Semco in de Polder
 • Dr. Jay Marino, International Continuous Improvement Consultant and a leading expert in supporting schools in their continuous improvement efforts. He has authored books for America and Europe.
 • Myriam Lieskamp, Eigenaar Onderwijs Advies, oud-beleidsmedewerker CNV Onderwijs en lid SER commissie Onderwijs en Arbeidsmarkt, Sr. Beleidsmedewerker Peelraam, Bestuurslid Stichting SGRv&fonds Kansrijk
 • Selma Klinkhamer, Directeur, Rotterdams Vakcollege de Hef en Beste Schoolleider van Nederland 2017
 • Simon Douw, Baanbreker@downsideup en Co-auteur van ‘Baanbreker!’
 • Mariëlle Groenendijk, Trainer/Coach, De Oplaadacademie

Zoals u van ons gewend bent, staat de praktijk centraal! We delen visies en praktijkervaringen, waarbij innovatieve scholen met kansrijke onderwijsvisies aan het woord zijn. Bekijk hier het volledige programma met deelsessies.

Kortom: HRM & het Onderwijs is, al 10 jaar met jaarlijks 250-300 deelnemers, hét congres over de actuele Transitie en kanteling van arbeidsmarkt, HR- en Onderwijsbeleid en de toekomst van HR en Leren in het onderwijs. Voor & door HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs van voorschools onderwijs tot PO-VO-MBO-HBO-WO.

Meld tijdig aan! Er zijn maximaal 250 plaatsen.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN