Zo zet de Aloysius Stichting online leren succesvol in

De veranderende wereld van het onderwijs staat nooit stil. Marja van den Ouden, Directeur HRM & communicatie bij Aloysius, weet als geen ander hoe dynamisch de onderwijswereld is en hoe belangrijk het is om ontwikkeling te stimuleren. Zij besloten eind 2019 dan ook om hun oude leersysteem in te ruilen voor een nieuw platform dat voldeed aan de standaarden van nu én de toekomst. Daarbij viel de keuze op de online leeromgeving van SkillsTown. In deze sessie vertellen Lisan van der Lee en Danny van Heesch van SkillsTown, hoe zij een effectieve online leeromgeving hebben neergezet en wat hun ervaringen hiermee zijn.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Skillstown en vindt plaats van 10.50 – 11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM & het Onderwijs op dinsdag 23 november a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

Transformatie van HR in het Onderwijs: Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?
HRM & het Onderwijs is al 12 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 23 november 2021! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN