Turning talent into heroes

Binnen een veranderende arbeidsmarkt, waarbij het boeien en binden van personeel nóg belangrijker wordt binnen jouw onderwijsorganisatie, is pre- en onboarding een cruciale fase in een succesvolle samenwerking tussen werknemer en werkgever. Door de unieke kennis van Appical, persoonlijke ervaring en geavanceerde techniek komt de essentie van je organisatie direct in het hart van je nieuwe medewerker.

Victor en Jeroen van Appical geven je praktische handvaten om morgen al aan de slag te kunnen gaan met je employee journey. Je nieuwe medewerker krijgt op het juiste moment de juiste informatie zodat de eerste dag van heel spannend naar heel ontspannen veranderd.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Appical en vindt plaats van 10.50 – 11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM & het Onderwijs op dinsdag 23 november a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

Transformatie van HR in het Onderwijs: Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?
HRM & het Onderwijs is al 12 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt. Dit jaar is er plek voor maximaal 150 tot 200 personen.

Save the date: 23 november 2021! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betalen slechts € 172,50,-. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN