Maximaliseer instroom door inzet werkgeluk

Bijna elke organisatie heeft het wel over werkgeluk. Ook bij IJK heeft het een prominente rol. Zij werken met een zelf ontwikkeld werkgelukmodel waarvan de effecten duidelijk te zien zijn. Met een ruime 8 op medewerkerstevredenheid zit er duidelijk iets goed. De ervaringen van eigen medewerkers gebruikt IJK sinds vorig jaar ook in haar recruitmentproces.

Claire Pijnenburg en Bart de Koning nemen je mee in de reis die IJK heeft afgelegd. Wat werkt er wel en wat werkt er niet? Zij delen met veel plezier hun ervaringen en geleerde lessen.

 

Deze praktijkcase wordt aangeboden door IJK en vindt plaats van 11.35 – 12.15 uur, tijdens het jaarcongres HRM & het Onderwijs op dinsdag 23 november a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

Transformatie van HR in het Onderwijs: Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?
HRM & het Onderwijs is al 12 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 23 november 2021! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN