Het succesvol organiseren van een huisacademie: hoe doe je dat?

Steeds vaker werken onderwijsinstellingen met een eigen huisacademie, het instrument voor  professionalisering van de school. Het verbetert de leercultuur van binnen en laat zien dat zelf ontwikkelen uitdagend is en noodzakelijk. Een eigen huisacademie faciliteert groei en ontwikkeling van medewerkers, de lerende organisatie. Met leeraanbod voor de hele organisatie en met aanbod op maat, waarmee medewerkers zich kunnen en soms ook gewoon moeten ontwikkelen.Wanneer is een huisacademie nu succesvol? En hoe organiseer je dat vanuit de afdeling HR?

Aan de hand van aansprekende voorbeelden delen Sylvia Pors (Directeur HR STC group) en Mark Nijenmanting (Onderwijs Academie) hun recente inzichten en ervaringen en gaan zij in gesprek met deelnemers over vragen waar in de dagelijkse praktijk mee geworsteld wordt.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Onderwijs Academie en vindt plaats van 10.50 – 11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM & het Onderwijs op dinsdag 23 november a.s. Bekijk hier het volledige programma.

Transformatie van HR in het Onderwijs: Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?
HRM & het Onderwijs is al 12 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 23 november 2021! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN