Geef je medewerkers de beste start ooit

Geef nieuwe collega’s een vliegende start met het onboarding platform van Appical. We helpen je organisatie om personeel sneller ‘up and running’ te krijgen, langer te binden en de betrokkenheid te verhogen.

Niets zo spannend als een eerste werkdag… Wie zijn mijn collega’s? Welke systemen gebruiken we? En wat is de dresscode? Het delen van deze informatie begint al voor de eerste werkdag met een persoonlijke preboarding ervaring. Appical helpt inmiddels al meer dan 360 klanten met een succesvolle onboarding, waaronder diverse onderwijsinstellingen.

Bezoek tijdens HRM & het Onderwijs 2022 de stand van Appical voor een meer informatie en een demo van het onboarding platform.

Victor Romijn, Customer Success Manager, Appical
Jeroen Weeber, Account Executive NL, Appical

HRM & het Onderwijs is al 12 jaar het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 22 november 2022! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN