Ervaren werkdruk grijpbaar maken

Werkdruk is een veel voorkomend probleem in de onderwijswereld. Dit zien we veelvoudig terug in de data vanuit de medewerkersonderzoeken die wij uitvoeren bij verschillende organisatie in het onderwijs. In deze workshop willen we jullie handvatten bieden hoe je meer grip kan krijgen op de ervaren werkdruk van enerzijds jezelf en anderzijds je organisatie.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Effectory en vindt plaats van 11.35 – 12.15 uur, tijdens het jaarcongres HRM & het Onderwijs op dinsdag 23 november a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

Transformatie van HR in het Onderwijs: Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?
HRM & het Onderwijs is al 12 jaar hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC tot PO-VO-MBO-HBO-WO. In één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt.

Save the date: 23 november 2021! Je betaalt slechts € 345,- excl. BTW. Elke tweede en derde persoon van jouw organisatie kan deelnemen met 50% korting (full fee). De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN