Call for papers HRM & het Onderwijs geopend

Heeft u een inspirerende HR praktijkcase en bent u werkzaam in de onderwijssector? Dien dan voor 1 september uw verhaal in!
We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen die aansluiten bij het thema toegespitst op de onderwijssector. Heeft u suggesties voor een interessante actuele praktijkcase, praktische tips, thema’s of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de onderwijssector, maar ziet u raakvlakken binnen het thema? Bekijk de voorwaarden en dien vóór 1 september een suggestie in.

Een congres specifiek gericht op de HR ontwikkelingen in het Onderwijs
CKC Seminars organiseert op dinsdag 24 november 2020 de 12e editie van het jaarcongres HRM & het Onderwijs. Een congres over de verandering van arbeidsmarkt en onderwijs, HR-beleid en de toekomst van HRM in het onderwijs, van primair onderwijs (PO) tot voortgezet onderwijs (VO) en van beroepsonderwijs (MBO) tot hoger beroepsonderwijs (HBO), wetenschappelijk onderwijs (WO) en de aansluiting van voorschools onderwijs. Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken aan onderwijskwaliteit?

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN