Benieuwd naar de laatste HR ontwikkelingen, diensten, tools, software en services voor het onderwijs?

Professionalisering van het onderwijs, strategische personeelsplanning, de docent van de toekomst, mobiliteitsvraagstukken en het verhogen van kwaliteit en innovatie van onderwijs vragen om continue wendbaarheid. Van toekomstbestendig naar toekomstlenig onderwijs. De afgelopen jaren zien we dat steeds meer scholen het onderwijs anders organiseren. Hoe kan je verder ontwikkelen tot professionele organisatie? Waar een ontwikkelingsgerichte leercultuur heerst van gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen en van onderling vertrouwen? Waarom is het aanleren van 21e-eeuwse vaardigheden zo belangrijk? Digitalisering en automatisering zijn ook in HRM-processen gemeengoed geworden. Niet alleen volgen technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller op, ook versmelten technologische innovaties. Verder zien we dat vrijwel alle strategische HR-thema’s (zoals leren, ontwikkelen, recruitment, SPP, beoordelen, etc.) voor medewerkers worden verenigd door e-HRM waardoor e-HRM steeds meer ‘het gezicht’ van HRM vormt binnen een organisatie.

De veranderende onderwijsomgeving vraagt steeds meer om strategisch verankerd HR-beleid. Welke HR-transformatie is nodig om goed in te kunnen spelen op alle interne en externe veranderingen? Een van die veranderingen die omarmd moeten worden is hoe werk wordt georganiseerd. Hoe kunnen we ruimte bieden voor innovatie, ondernemerschap  en zelforganisatie? Hoe blijf je aantrekkelijk werkgever en kun je antwoord geven op de krappe arbeidsmarkt? Het plaatst leiders iedere dag voor niewue uitdagingen en keuzes. Waar begeeft uw organisatie zich in de race?

Bekijk hier het complete overzicht van alle participanten van het jaarcongres HRM & het Onderwijs. Laat je inhoudelijk inspireren in het programma en ga tijdens de pauzes op de informatiemarkt in gesprek met onze Partners en stel jezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Grootste Jaarcongres voor HR professionals werkzaam in het Onderwijs
HRM & het Onderwijs is al 11 jaar, met jaarlijks ruim 250 deelnemers, het jaarcongres vóór & dóór HR, bestuur/directie en schoolleiders werkzaam in het onderwijs, van IKC – PO – VO – MBO –HBO –WO.

Ben jij er ook bij dit jaar? Meld nu aan. Kom met 3 personen voor slechts € 345,-

OVERZICHT NIEUWS

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM en het Onderwijs en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN